Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan kortet brukes?

Gavekortet kan brukes på 12 kjøpesentre i hele Norge, se oversikt over sentre under "Senteroversikt". De fleste butikkene på senteret kan motta gavekort. Fast unntak er Posten, Vinmonopolet og Bolia.com. Vi tar forbehold om at noen butikker er nye på senteretog dermed ikke meldt inn for å motta gavekort.

Hvor kan kortet kjøpes?

Gavekort kan kjøpes på 12 kjøpesentre i hele Norge, se oversikt over sentre under "Senteroversikt". Oftest selges gavekortene i Informasjonen på senteret, enkelte steder i utvalgte butikker på senteret. Er du i tvil, henvend deg til senterledelsen eller sjekk senterets webside.

Gavekortets varighet

Gavekortet er gyldig i 3 år. Når kortet er over 3 år er kortet utgått, og det kan ikke benyttes. Kortet nullstilles automatisk. Dato for når kortet ble kjøpt skal fremkomme på kortets bakside. Er dette ikke synlig, kan man sjekke kortet på vår saldosjekk på nettet, se senterets nettside eller www.sentergavekort.no.

Kort gått ut på dato

Når gavekortet er over 3 år har det gått ut på dato. Det vil fremkomme ”data ikke tilstedet” når man prøver å bruke kortet. Les om gavekortets varighet

Gavekort kan ikke kjøpes med kontanter, kun med betalingskort og faktura

Det er kun mulig å kjøpe gavekort med betalingskort, Visa og MasterCard. Det mottas ikke kontanter. På www.sentergavekort.no kan man benytte Visa og MasterCard, Bank Axess og faktura. Bedrifter kan faktureres, dersom beløpet er over kr. 1.000,-.

Bank Axess

Du kan betale med Bank Axess – hvis du får feil ved betaling kontakt din bank eller sjekk nettbank, for å få avtale med Bank Axess. Les mer om dette på www.bankaxess.no

Faktura på Internett

Faktura på internett- Gjennomfør kjøp på internett – Betal faktura og kort blir produsert når betalingen er mottatt hos Steen & Strøm. Husk å skrive ut faktura og bruk riktig KID ved betaling.

Saldo og kjøpsoversikt

Man kan sjekke saldoen på gavekortet på senteret der det selges gavekort, i noen av butikkenes terminaler eller på vår saldosjekk på nettet. Denne saldosjekken ligger på www.sentergavekort.no, eller på sentrenes egne nettsider.

”Data ikke tilstede” vises når jeg prøver å bruke kortet

”Data ikke tilstedet” vil fremkomme når man prøver å bruke et kort som har gått ut på dato. Les ”kort gått ut på dato”

Mistet kort

Mistet kort refunderes ikke. Et gavekort er ikke personlig og kan ikke spores til den enkelte.

Problemer med kjøp på nett

Har du problemer med å gjennomføre kjøpet eller sjekke saldoen på nett? Vennligst kontakt med oss på telefon +47 23 21 35 00 eller epost gavekort@steenstrom.com. Vi vil behandle henvendelsen din så raskt som mulig.