Om vårt Gavekort

Et gavekort er en perfekt gave til den som har alt eller den som ønsker seg alt.

Er du på utkikk etter julegaver til kundene dine eller kanskje en jubileumsgave til en av dine medarbeidere? Et gavekort er den perfekte firmagave. De blir alltid godt mottatt, de tar lite plass og de sparer deg for unødvendig ekstraarbeid. Gled noen med et gavekort i gave og gi dem muligheten til selv å velge.

Gavekortet kan brukes på alle Steen & Strøms kjøpesentre i hele Norge. Oversikt over sentrene finner du under Senteroversikt.  Her kan mottaker velge å handle i butikker innen mat, mote, sport, teknikk, skjønnhet og interiør.

Valgene og mulighetene er uendelige!

Kortet kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100,- til kr. 5000,-. Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan enkelt sjekkes her.

Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Kortet har en varighet på 1 år.

Gavekortene kan kjøpes her via vår nettbutikk, eller på våre gavekortautomater på sentrene. Kjøper du gavekort på nett, kan du velge om du vil ha det tilsendt pr. post eller om du vil hente det direkte i gavekortautomaten på senteret. Du kan også sende en digital gavekorthilsen til en venn eller en medarbeider.

Ved kjøp av gavekort aksepteres bankkort, Visa og MasterCard som betalingsmiddel, ingen kontanter. Ved kjøp av gavekort i nettbutikken aksepteres Visa, MasterCard, BankAxess eller Vipps.

Gavekortet kan ikke brukes på Posten eller Vinmonopolet. Vi tar forbehold om at noen butikker kan tre inn og ut av ordningen.