Om vårt Gavekort

Et gavekort er en perfekt gave til den som har alt eller den som ønsker seg alt.

Er du på utkikk etter julegaver til kundene dine eller kanskje en jubileumsgave til en av dine medarbeidere? Et gavekort er den perfekte firmagave. De blir alltid godt mottatt, de tar lite plass og de sparer deg for unødvendig ekstraarbeid. Gled noen meg et gavekort i gave og gi dem muligheten til selv å velge.

Gavekortet kan brukes på mange kjøpesentre i hele Norge. Oversikt over sentrene finner du under Senteroversikt. Her kan mottaker velge å handle i butikker innen mat, mote, sport, teknikk, skjønnhet og interiør.

Valgene og mulighetene er uendelige!

Kortet kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100,- til kr. 5000,-. Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan leses av i de fleste betalingsterminaler på sentrene, på gavekortautomater, eller her.

Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Kortet har en varighet på 3 år.

Gavekortene kan kjøpes her fra nettet, eller direkte fra sentrene. Se på det enkelte senter for mer informasjon om hvor gavekort kan kjøpes.

Ved kjøp av gavekort fra senteret aksepteres bankkort, Visa og MasterCard som betalingsmiddel. Ingen kontanter. Ved kjøp av gavekort fra nettet aksepteres Visa, MasterCard og BankAxess. Les mer under informasjon om webshop.

Gavekortet kan ikke brukes på Posten, Vinmonopolet og Bolia.com. Vi tar forbehold om at noen butikker kan tre inn og ut av ordningen.